Opvouwbaar kinderbad

Heb je interesse in een opvouwbaar bad voor je kind? Bij BiBaBad kun je hem snel en gemakkelijk bestellen. Als je klaar bent met bestellen, zul je zien dat je direct online kunt betalen. Je hebt daarbij verschillende opties. De bestelling wordt binnen een paar dagen bij jou thuis afgeleverd. En dan kan het feest beginnen. Is het tijd om je kind of je kinderen in bad te doen, dan pak je het opvouwbare badje erbij en je plaatst het in de doucheruimte. Let er goed op dat hij op de afvoerput staat. In de beschrijving lees je precies wat hierbij van belang is. Je zet de kraan aan en het badje wordt gevuld met water. Zijn jullie klaar? Dan laat je het bad leeglopen en je kunt het meteen inklappen. Nadat het goed opgedroogd is uiteraard.
 

Problemen met kinderbad opvouwbaar

Heb je een probleem met het opvouwbaar kinderbad? Zit er een gaatje in de badzak? Dat kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Misschien is er gebruik gemaakt van een iets te scherp voorwerp. Gelukkig betekent een gaatje niet dat je de badzak weg moet gooien. In de meeste gevallen zijn gaatjes goed te repareren. Gebruik hiervoor ons reparatieband. Dit strijk je aan de buitenkant op de badzak. Gebruik hiervoor een strijkijzer. Soms komt er ook weleens een gaatje in de bodem. Dat is helemaal geen probleem. Door de druk van het water zal er echt geen water weglekken. Zo kun je de badzak, ook als er een gaatje in de bodem zit, nog gewoon gebruiken.
 

Welke maat opvouwbaar bad voor kind bestel je?

Hoe groot mag het kinderbad opvouwbaar van jou zijn? Je kunt de badjes in verschillende formaten bestellen. Let goed op als je een maat uitkiest. De maten die vermeld staan op de website gaan uit van een badje dat helemaal gevuld is met water. Als je de zak helemaal gevuld hebt met water, dan zal deze onder het frame altijd iets uitbollen. Het gevolg is dat het bad schuin naar binnen zakt. Zo hoef je niet bang te zijn dat er veel water naar buiten klotst. Zie je het nog niet helemaal voor je hoe het nu werkt met dit badje? Bekijk dan de video die je vindt op onze website. Zo zie je precies hoe alles werkt met het BiBaBad. Ook op onze Facebookpagina is informatie te vinden. Wanneer je vragen hebt, mag je ons altijd een e-mail sturen. Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.